Fight for your Freedome.

A játék leírása: játékosok 5 v 5 vagy igény esetén több is lehetséges. Battle royal stílusú Team deathmatch játék. A labirintusba teljesen üres karakterrel lehet bemenni. A játékhoz szükséges felszereléseket az Admin biztosítja.

A jaték gyors zökkenőmentes lebonyolításához az event kezdése előtt 5 percel a játékosok felsorakoznak a Ragnarok Zöld obelszikje mögött létrehozott labirintusnál. Az állatokat amivel érkezel az erre kialakított állatmegörzőbe kell elhelyezni, az event ideje alatt az állatokat csak indokolt esetben lehet használni. Egymás megtámadása az aréna közelében nem megengedett!

Játékosok 2 csapatra oszlanak és választanak egy egy csapatkapitányt. A csapatkapitány segit mindenkinek szétosztani a kezdő felszerelést ami a következőkből áll :
10 medical brew
2 amnesia tonic
1 beer
60 Coocked Meat
1 water
1 Sleeping bag

Amennyiben a kapott kezdőcsomagot a játék kezdete előtt elfogyasztod nem áll módunkban újat adni. Mindenkit megkérek hogy a 2 csapat türelemmel várakozzon a bejárat eljőtt létrehozott kő alapokon, természetesen 1 csapatban levők ugyanazon a placcon álljanak.
Ha meghaltál akkor a visszaszületes után kérlek ,állj a kezdéskor kiválasztott placcra.
Játék akkor ér véget amikor az egyik csapat összes játékosa kiesett. A játek végekor a vesztes csapat amennyire lehetséges a lehető legrövidebb idő alatt menjen "haza"!

A labirintus területén megszerzett "loot" szabadon megtartható.
A labirintus ajtajai automatikusan nyilnak amikor belehet menni.
Az event idejére esetlegesen használható Ts: 212.224.121.11:6076
Discord: kattints ide!

 

Mindenkinek jó szórakozást!

ARK HUN Gaming csapata

ARK HUN Gaming csapata